E-postUtskriftExport ICS

MODUL 4 - "TFT DX 3-dagers kurs med Muskeltesting/Kinesiologi"

Tittel:
MODUL 4 - "TFT DX 3-dagers kurs med Muskeltesting/Kinesiologi"
Tid/Dato:
05.11.21, 13:20 h - 07.11.21, 09:15 h
Hvor:
Oslo - sted kommer senere
Kategori:
Kommende kurs og aktiveter
Created by:
Ole Erik Holmaas

Beskrivelse

For påmelding, KLIKK HER

 

LÆR OG UTNYTT KRAFTEN I DEN OPPRINNELIGE TFT 

Vi hjelper allerede veldig mange med en lang rekke utfordringer/lidelser ved hjelp av av den varianten av TFT som er mest utbredt (i Norge er det Tankefeltteknikker utviklet av bl.a. Mats Uldal). Med TFT-DX vil du oppleve å kunne hjelpe enda flere.

Lær deg hvordan pasientens kropp og eget system kan veilede deg ved å formidle sitt aktuelle behov og løsning av et problem fortløpende gjennom anvendt kinesiologi også kjent som testing av muskelrespons. 

Den bevisste delen av oss vet som regel at vi har et problem gjennom erfaring og opplevelse, mens vår underbevissthet faktisk sitter på løsningen. Pasientens underbevissthet vil gjennom metoden veilede terapeuten som dermed kan veilede pasienten til å dekke sitt eget behov gjennom optimalisert tapping og andre øvelser eller nødvendige tiltak. TFT-Dx eller årsaksdiagnostisering er et program som lar oss kommunisere interaktivt med pasientens eget informasjonssystem og det er bare fantasien vår som setter grenser for anvendelsen.

TFT-Dx er den opprinnelige og originale formen for tankefeltterapi og det direkte opphavet til algoritmene som igjen er opphavet til alle andre varianter av tappe-teknikker. TFT-Dx sammen med Advanced og Voice Technology representerer fullversjonen av tankefeltterapi som har vært og i høyeste grad er under en kontinuerlig ”never ending” utvikling i en streben etter å forbedre resultatene ytterligere. 

Innhold:

  • Historikk og utvikling.
  • Teori for felles plattform og forståelse.
  • Gjennomgang i bruken av kursmateriell.
  • Demonstrasjon; ta med deg et problem du vil løse 
  • Det vi skal gjøre mest; praktiske øvelser som kan får deg i gang allerede på mandag 
  • Andre måter å teste på.
  • Engasjement og samhørighet 
  • Oppfølging i etterkant når det er er ønskelig

 

Litt om meg

Tidligere toppidrettsutøver med teknisk bakgrunn, realist og praktisk anlagt, skeptisk til mye, men overveiende nysgjerrig for det vi ikke umiddelbart forstår; åpen for at vi ennå har mye å lære ikke minst av hverandre.

Kastet brutalt inn i en ny verden i 2001 da vår yngste datter på snaue 10 år opplever en alvorlig angst- og panikkangstlidelse uten tilsynelatende årsak. Helsevesenet har ingen ting fornuftig å tilby, men heldigvis oppdager vi TFT og hun får fantastisk hjelp av Mats, som også blir min lærer og mentor når jeg starter TFT-utdanningen hos ham i 2001. Starter egen praksis og har siden 2002 jobbet fulltid med TFT sammen med min kone Anette.

Selv om behandlingen hun får ikke varig befrir vår datter fra angsten, hjelper TFT hele familien med ”å overleve”. Den endelige løsningen hennes kommer først til oss etter 4 år gjennom vår opplæring med Roger og Joanne Callahan i TFT-Dx i 2005. Det viser seg at hovedkomponenten bak vår datters angst er hvetemel, noe som systemet hennes velvillig avslører for oss gjennom testingen vi nå har lært. I 2006 tar vi skrittet helt ut og investerer i TFT-VT , en en-til-en opplæring med Roger Callahan i hans ”hemmelige” Voice Technology. Jeg har siden 2006 utdannet terapeuter på alle nivåer av TFT gjennom TFT-Akademiet.

Det skal bli fint å bli kjent med deg! 

Bare ring meg dersom du lurer på noe!

 

Med vennlig hilsen

Stein Lund Halvorsen

Mental Optimaliserer

Spesialist i fullversjonen av TFT

Tlf.: 91867276

www.optimalytelse.no

 

Pris for 3 dager og oppfølging  er kr. 9.900,- (normalpris 15.000,-)

Pris for dem som har gått kurset tidligere og ønsker oppfriskning/utvikling er kr. 3.300,-

 

Send påmelding til NAKOTIP ved Ole Holmaas på telefon 411 03 000/mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Stein Lund Halvorsen, tlf 91867276/Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Sted

Location:
Oslo - sted kommer senere
Land:
Norway