Les den meget interessante, informative og tankevekkende boken "Følelser og Fornuft" av Mats Uldal.  

Følelser og fornuft -       Mats Uldal          Camilla Myklebust   Boka er en personlig beretning om hvordan det har vært å starte med noe som alle etablerte eksperter sa ikke var mulig.

Her får du lese om angrep fra fagpersoner, klienters rystende historier om hvordan de er blitt behandlet i det etablerte helsevesen, psykiatriens måte å forklare atferdsmåter med sykdommer, og ikke minst, hvordan man med en enkel metode kan utløse kroppens enorme helbredende krefter.

Her får du lese personlige historier fra de som nå har blitt klar over at det er mulig å bli kvitt "kronisk" sykdom. Her får du lese om hvordan årevis med smerter kan bli borte på minutter og om hvordan dyr kan behandles for angst på måter som dokumenterer en gang for alle at dette ikke skyldes såkalt Placeboeffekt.

Denne boken angriper mange av de mange mytene som er om psykisk "psykdom", setter dem ettertrykkelig på plass og demonstrerer at det nå finnes et reellt alternativ innen behandling av psykiske lidelser som alltid bør brukes før medikamentering.

 

Du kan bestlle boken direkte hos: