State
Created 2020-03-03 03:02:21
Din rolle
Terapeut Anette Forsdal Halvorsen
Kategori
Overskrift
Beskrivelse av problemet Kvinne 50 år har røykt siden hun var 14 år, ønsket sterkt å slutte, men har prøvd flere ganger og har sprukket etter en uke.
Tidligere
behandling/ medisinering
Behandlings beskrivelse

Behandlet først angsten for å " miste " røyken.
Fikk en ekkel følelse sud 10, ved å tenke på at hun skulle slutte i dag! Brukte traume algoritmene, men måtte reversere, gikk hurtig ned, 9g og helt ned.
Ansten for at det ville bli forferdelig om en uke uten røyken, angsten for at hun kom til å bli irritert, angsten for at hun kom til å legge på seg, alle med en høy sud og med ofte reversering og traume, 9g, gikk det helt ned til sud O med alle "bekymringene ".

Så, gikk vi på suget, for nå var hun sugen på en, og jeg ba henne holde en sigarett i hånda, lukte, ta den i munnen og visualisere at hun røykte den, mens jeg banket på traumealgoritmene, Sud 9, 8, 9g etter noen runder, og suget var helt borte.

Jeg ba henne alikevel om å tenne den, men hun følte akkurat som hun hadde røykt en og den smakte vondt.

Ny behandling etter en uke, det hadde gått veldig bra, tenkte lite på røyk, bortsett fra en gang, og da hadde hun tennt, tatt to trekk, den smakte vondt og hun hadde kastet den i peisen. Behandlet litt på tristheten med å miste den, på presset hun følte fra andre dersom hun skulle sprekke, og angsten for å kaste de siste 4 pakkene hun hadde liggende.

Ny behandling etter en uke, går kjempefint. Visualiserte en fest hun skulle på, redd for å ta en selskapsrøyk, redselen gikk helt ned, hun følte glede over å¨slippe å røyke.

Ny behandling etter en uke, fremdeles røykfri og glad.
Resultat Har opplevd disse ukene som annerledes enn hun før har opplevd når hun har forsøkt å slutte. Da har hun vært veldig opp og ned i humør, veldig irritert, noe som hun har hatt veldig lite av denne gangen. Og hun har tenkt unormalt lite på røyken.
Hun har banket litt selv, når hun har følt litt rastløshet, men det er lite. Hun er glad og stolt over å ha holdt opp i fire uker.