Bruk søkefeltet til å skrive inn kategori eller et stikkord som kan være brukt i  problembeskrivelsen.

Kategorier:  ADHD, Allergi, Angst, Avhengighet, Depresjon, Fobier/Frykt, Lese- og skrivevansker, ME, Sinne/Hat/Irritasjon, Sjalusi, Skam/Flauhet, Skyldfølelse, Smerter, Sorg, Spiseforrstyrrelser, Stress, Søvn, Tvangstanker

(Eksempler på stikkord: edderkopp, høydeskrekk, kjøre bil, hodepine, migrene osv)

State
Created 2003-09-29 16:39:21
Din rolle Terapeut
Terapeut Anita Båtnes
Kategori Depresjon
Overskrift Gleden kom tilbake
Beskrivelse av problemet Tom- og tristhetsfølelse, sliten og lei av smerter, klarer ikke å glede seg over noe.
Tidligere
behandling/ medisinering
Behandlings beskrivelse Vi fokuserte på følelsen av tristhet og tomhet som hun hadde inni seg hele tiden. SUD var på 6. Banket en runde Øb,Ø,A,Kb sud fortsatt 6, PR1, ny runde, sud fortsatt 6, PR1 og PR2. Øb, Ø, A, Kb, fortsatt 6 (begynner å tvile på at vi får det til). Siste forsøk; kravebenspusting! Klienten begynner og le etter at vi har gjort dette og blir forskrekket over seg selv fordi hun ikke har ledd høyt på flere uker, hun følte at det begynte å boble under kravebenspustingen. Jeg spør henne så om SUD og hun sier forundret at hun ikke føler seg så trist og tom lenger, kanskje 3 på skalaen. Fortsetter å banke en runde til; Øb, Ø, A, Kb sud er 1, fortsetter med 9G sud er 0.
Resultat Klienten føler overhode ikke denne tomhets- og tristhetsfølelsen som da hun kom, men føler seg lett i kropp og sinn. Vi blir sittende og prate etter dette og hun virker mye gladere og mer positiv. To dager etter fikk jeg følgende SMS fra henne: ”Jeg har det kjempefint, alt går flott. Tusen takk”