Her finner du ulike reportasjer/artikler om TFT:

Det tradisjonelle helsevesenet kunne ikke hjelpe da hun møtte veggen og var totalt utbrent. Etter noen behandlinger med TFT kom energien tilbake og hun kunne gå tilbake til full jobb. Les hele historien i denne artikkelen fra Allers 45/2020, klikk her

ALLERS 2020

Bilderesultat for tunnelAv Jørund Hessevik, NPK

750.000 nordmenn er redde for å køyre tunnel. Terapeut Ole Erik Holmaas ser lys i enden av tunnelen, og trur Tankefelt-terapi kan hjelpe mange. 

beate.jpg - 81,26 kBDa ergoterapeut Beathe Bredesen Lie fikk søvnproblemer, ble det starten på et fem år langt mareritt. Hun gikk ut og inn av psykiatriske avdelinger og ble fortalt av legene at framtidsutsiktene hennes var bemannet bolig. Idag er hun forlovet, har to barn og driver firmaet Beathes livsglede. – Jeg vil gjerne fortelle verden at det er håp etter en psykiatrisk diagnose og at vi mennesker får til det vi vil, så lenge noen har tro på deg, sier hun.

TFT och smerter - här kan du läsa om en elitidrottare som fick bort en fem - sex år gammal smärta med TFT - på första försöket.

mikael-stjernvall.jpg - 69,24 kB

Mikael Stjernvall, fd elitidrottare och deltagare i Paralympics:

- Tre månader innan Paralympics 1996 i Atlanta fick jag väldigt ont i foten. Sesambenet hade krossats. Det är vanligt bland längdhoppare för det blir en sådan belastning på foten när man gör avstampet.

oleeholmaas.jpg - 84,58 kB

Det er dagen før han skal møte sin største frykt. Det er 30 timer til han skal bli innelukket, uten mulighet til å komme seg ut. Nå skal angsten bankes bort. Det er tredje gangen i løpet av et par uker at Tomas Eriksson sitter på kontoret til tankefeltterapeut Ole Holmaas. Tomas lider av klaustrofobi, noe som gjør at han har utviklet en alvorlig flyskrekk.