NAKOTIP (Nasjonalt Kompetansesenter for Tankefeltterapi og Informasjonspsykologi) ble etablert i 2019 etter at landets 2 ledende skoler innen Tankefeltterapi/"Tapping" slo seg sammen. Det var MUIS (Mats Uldal International School of TFT) ledet av Ole Holmaas og TFT-Akademiet ledet av Stein Lund Halvorsen som sammen dannet NAKOTIP.

 

OLE HOLMAAS:  TFT-terapeut (MNLH), TFT-instruktør og leder NaKoTip.

Ole 2 juni 2020 2   Holmaas er en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og har hatt egen praksis i Bergen siden 2003. Som TFT-instruktør i MUIS siden 2006 og nå i NAKOTIP er han også en av landets mest erfarne TFT-instruktører. Han var Mats Uldal sin nærmeste medarbeider fra 2003 og har vært en meget viktig bidragsyter i utviklingen av TFT i Norge (se OM TFT). Holmaas var leder for MUIS etter Uldal sin bortgang i 2016 og er nå leder i NAKOTIP. Holmaas har vært på TFT-oppdrag i flere land i Europa, Afrika og Asia.  

Holmaas er også utdannet innen NLP og coaching. Fra tidligere har han lang erfaring fra administrasjon og ledelse i næringslivet. Han har også arbeidet nærmere 10 år som miljøarbeider med hovedvekt på rusmisbrukere og personer med psykriatiske lidelser. I sine yngre år var han aktiv håndballspiller med seks år i eliteserien.

 For mer info, se www.tftcoaching.no

 

STEIN LUND HALVORSEN:  TFT-terapeut (MNLH), TFT-instruktør og fagansvarlig for fullversjonen av TFT.

 0Stein er daglig leder i Optimal Ytelse, har praktisert TFT siden 2001 og arbeidet på full tid som behandler og instruktør siden 2002. Gjennom TFT- Akademiet har han utdannet terapeuter på alle nivåer av TFT. I 2007 og 2009 deltok han i et internasjonalt team for utbredelse av TFT i Tanzania, Kenya og Uganda med hovedvekt på opplæring av terapeuter.

Han er grunnlegger av begrepene Mental Optimalisering og Avtraumatisering samt den høyest sertifiserte utøveren og instruktøren i Norden på fullversjonen av Tankefeltterapi; TFT-Alg, TFT-Dx, TFT-Adv og TFT-VT. Etter å ha blitt personlig opplært av Roger Callahan (oppdageren og grunnleggeren av TFT) representerer Stein arven etter Roger i Norge og han er derfor en pådriver av at den opprinnelige formen for TFT blir gjort bedre kjent blandt alle som praktiserer Tapping og at Dx forblir en viktig bestanddel i videreutviklingen av metoden.

Stein har lenge sett et uutnyttet potensiale for TFT innen idretten og håper at Olympiatoppen snart skal få øynene opp for hva de går glipp av. Han har selv erfaring fra toppidretten og det å skulle være best når det gjelder som tidligere aktiv seiler. Han ble europamester i 1982 og deltok i OL i Los Angeles i 1984 med en flott 5.-plass. Stein var i sesongen 2014 Mental Optimaliserer i fotballaget ODD sitt støtteapparat.

For mer info se www.optimalytelse.no 

 

 

STEIN KÅRE TYTINGVÅG:

Stein Kåre Tytingvåg har lang erfaring som sykepleier fra sykehus innen kirurgi  og medisinske avdelinger, fra sykehjem som både sykepleier og leder. Han har vært høgskolelærer i flere fag i sykepleierutdanningen ved Høgskolen i Fredrikstad. Han er også utdannet innen gestaltveiledning, coaching, som mental trener og innen TFT.

Han har siden 2010 hatt eget firma med kursvirksomhet innen organisasjonsveiledning- og coaching, både individuelt og for grupper og arbeidet som mental trener. De siste årene er det blitt mer og mer TFT. Både ved å hjelpe enkeltpersoner som søker hjelp og ved å gå inn i bedrifter. Dette hjelper den enkelte ansatte til et lettere, bedre og rikere liv. Og samtidig reduseres også sykefravær/mentalt fravær  til stor effekt også for bedriften

 

METTE ROSSELAND 

 

TOM MYRBRÅTHEN 

tomportr.jpg - 404,24 kB

Tom E. Myrbråten bor og jobber, på Farmen Gård i Hof, Holmestrand kommune, Vestfold. Har siden 2008 drevet med traumerelatert arbeide gjennom virksomheten Farmen Gård Familiehjem. Parallelt med arbeidet, har han brukt mye av tiden til å studere traumer. Det dreier seg hovedsakelig om traumebasert omsorg, utviklingstraumer, relasjonsskader, utviklingspsykologi, hjernens følelsesmessige utvikling og funksjon, med mer. På bloggen eneripsykologi.blogg.no har han skrevet over 150 artikler om disse temaene.

Med denne bakgrunnen i traumeforståelse, ble utdannelsen i tankefeltterapi som en slags «kronen på verket». Da var ikke veien lang til å starte opp klinikken Farmen Tankefeltterapi hjemme på gården i Hof. Her har han siden 2015 hatt en jevn strøm av klienter, og har etter hvert tatt tilleggskurs og opplæring i kinesologi, hypnoterapi og Faster-EFT. 

Link til Farmen Gård:  www.farmengaard.no

Link til blogg:       www.energipsykologi.blogg.no

Link til Farmen Tankefeltterapi: https://www.facebook.com/www.farmengaard.no